Bandmedlemmar

Sandra Estberg, Sång

Sandra är det sprudlande energiknippet från Östergötland. Det var inte på den berömda Östgötaslätten hon tog sina första steg utan i de djupaste av skogarna. Hennes första möte med dansbandsmusiken var i tidiga år under somrarnas husvagnssemestrar med familjen. Hennes pappa spelade kassettband med orkestrarna Vikingarna, Ingmar Nordströms och Sven-Ingvars på repeat i bilen. Det var kanske dessa musikaliska inslag som gjorde att Sandra började med musik. Efter teater och musikinriktning på gymnasiet drog hon vidare till Göteborg för att bli examinerad musik och textilslöjdlärare. Efter ett par års jobb som musiklärare kombinerat med spelningar på helgerna var hon redo för musiklivet på heltid.  Med en bakgrund av genrer som gospel, reggae, punk, hårdrock och klassisk sång har nu Sandra hittat hem till dansbandsscenen där hon trivs bäst. 2016 blev hon tilldelad titeln "Årets sångerska" och vann en guldklav i samband med den årliga dansbandsveckan i Malung.

Danne Strandberg, Trummor och kapellmästare

Danne vaggades, vid Kebnekaijses fot, i sveriges nordligaste stad, närmare bestämt Kiruna. Den musikaliska ådran kommer nog från farsan ''Roffe''. Som med mycket möda, lyckades hänga på en tjurskallig 6-åring, ett Dragspel! Numera är Danne Ångermanlänning. Och vid sidan av musiken, tar han gärna en tur i joggingspåret eller till gymmet.

Tommy Bengtsson, Gitarr & Sång

Denna sommarälskande Ångermanlänning kan tyckas vara född med "guran" i näven. Men historien säger att Tommy Bengtssons resa även gått via trummor och kastruller. Öppnar du Tommys byrålåda ser du att här döljer sig en duktig kock. Tommy tänkte bli sjökock en gång i tiden, men det blev sång och musik för hela slanten. Sound Stars, Dansbolaget, Okej, Boogart, Jive och Martinez - så ser Tommys dansbandslista ut, år 2006 vann Tommy även "Guldklaven" för årets gitarrist.

Daniel Ingemarsson Wik, Klaviatur

Daniel är det senaste tillskottet i Martinez. En yngling född i mitten på 90-talet och uppvuxen i Sundsvall men som numer bor i Umeå. Trots Daniels unga ålder har han musicerat i över 15 år med huvudinriktning piano. Under åren har han även breddat sig med flertalet andra instrument, däribland trumpet och kyrkorgel. Daniel har sin rötter i den klassiska musiken, men spelar allt han kommer över från jazz, blues och gamla rockklassiker, till populärmusik, svenska visor och ballader. Daniel har spelat i både storband, orkestrar och flertalet olika ensembler. Nu är det dax för Daniel att ta steget in i dansbandsmusikens värld...