Nyheter

Nytt album I dina händer!
2024-06-04

Äntligen! Efter mycket möda och roligt besvär har våran nya CD färdigställts! Den ligger ute på Spotify och andra digitala plattformar från 31 maj. Den 21 juni är de release på CD.n i fysisk form. Du beställer den signerad och med en personlig hälsning direkt från oss. Då mailar du martinezorkester@gmail.com så har du den i dina händer så fort den landar hos oss. Den kostar 179:-. Vi är otroligt nöjda med resultatet och låtarna. Vi vill tacka alla flitiga låtskrivare som bidragit och vårat skivbolag Atenzia Records! Henrik "Settis" Sethsson har som vanligt gjort ett kanonjobb som producent och Jonas Nordqvist har levererat ett antal bra arrangemang och producerat några låtar. Vi ses ute på alla fina logar runt vårat vackra land! 

Publicerad
Bingolotto och majturnè!
2024-05-04

Nu startar sköna maj på riktigt! Massor av roliga strapatser står för dörren. Ni har väl noterat i kalendern att det bara är 1 vecka kvar tills vi ses i Bingolotto. Söndagen den 12 maj intar vi scenen och du får stuffa i vardagsrummet framför TV rutan. Men vi börjar denna månad i Mjölby och dansmaran söndag 5 maj. Det blir premiär för oss där. Vi ska hinna med att besöka vårt vackra grannland Norge också. Häng med i vår spelplan så du inte missar nåt fint tillfälle att ses. Vi önskar alla en underbar start på den stundande sommaren med mängder av dans på våra fina sommarlogar och festivaler ja allt som erbjuds! 

Publicerad
Bingolotto 12 maj!
2024-04-11

Våren har anlänt med stormsteg! Vi ser fram emot en händelserik vår och sommar med både spelningar i vårt avlånga land och Norge. I slutet av april kryssar vi med Birka som kommit tillbaka igen. Vi jobbar för fullt med vårt nya album som ska släppas inom kort. Pricka in 12 maj i kalendern! Då gästar vi BINGOLOTTO igen. Det ser ni i Sjuan och TV4 play. Väl mött ute på dansbanan! 

Publicerad
Det är kärlek!
2024-01-26

Nu har vi gått in i ett nytt spännande år! 2023 bjöd på massor av roliga stunder. Sandra kom tillbaka efter sin föräldrarledighet och vi har förärats med massor av fina danskvällar. Nu är siktet inställt på ett händelserikt 2024. Vi släpper vår första låt digitalt 2 februari på Spotify och alla andra plattformar. Förhandsspara gärna den redan nu på nedanstående länk så är du med i startgroparna. Till våren är det tänkt att ett helt nytt Martinez album ska vara färdigt. Vi kommer att släppa lite mumsbitar ända fram till dess. Först ut är "Det är kärlek". Vi tycker den låten passar bra i dessa tider med en orolig värld. Siw Malmkvist tävlade med denna låt i melodifestivalen 1988 och vi tyckte den skulle få nytt ljus på sig. Vi ses ute i vårt avlånga land eller Norge och hela Norden med lite båt turer också.

 

 

Publicerad
Full fart mot december!
2023-11-08

Hösten har gått i en rasande fart! Vi har hunnit med massor av trevliga spelkvällar och nu går vi mot vintertider. Vi har fått en otroligt fin respons på våra nysläppta låtar på Spotify och fortsätter producera mellan våra turneèr! Häng med oss efter vägarna. Efter en trevlig "spökdans" tillsammans med våra kollegor i Sounders ställer vi in kompassen mot söder igen. Vi spelar i Nyköping kommande helg och därefter ett nytt ställe för oss nere i Grebbestad nämligen Lunden. 

Publicerad
En fantastisk sommar!
2023-09-10

Vi summerar sommaren som gått och inser att vi fått uppleva en fantastisk turnèsommar. Trots att vädret inte alltid varit med oss i Sverige så har dansarenorna glimrat av glada dansare. Flera publikrekord lyckades vi slå och det tackar vi alla er som kom när vi spelat. Massor av roliga händelser har vi upplevt och en del vemodiga. Våra kollegor Jannez packade ihop och gjorde sin sista sommar. Jannez är ett väldigt kärt band och har alltid stått oss i Martinez nära. Vi har spelat otaliga gånger med dessa urtrevliga och suveräna Jämtlänningar genom åren. Det är ett band som bidragit väldigt mycket till vår bransch och skapat många speltillfällen för andra band genom att vara "lok" på många av dansgalorna som arrangerats i Jämtland med omnejd. Det blir ett stort hål för många när dom nu låtit dom sista tonerna klingat ut. Vi är tacksamma över alla gånger vi fått träffa på och spela med Jannez och önskar hela gänget all lycka med deras framtida projekt. Det nalkas en härlig höst nu och vi har tagit lite semester innan vi drar igång igen. Ni har väl koll på att vi börjar hösten i Spanien. Det blir tre speldagar på Moby Dick Marin i Torrevieja. 28-30 september befinner vi oss där. Vi ses nånstans under höstens alla spelningar!

Publicerad
Nu nalkas sommaren!
2023-05-08

Det blir många mil och många roliga upplevelser framöver! Vi laddar upp inför en fullmatad sommar med start 11 maj. Det känns fortfarande lite kylslaget i luften men sommaren kommer och även värmen. Vi har haft en otroligt fin vår med massor av trevliga spelningar och med Sandras återkomst känns allting komplett. Vi hoppas att ni hänger med på våra turer under denna sommar. Vi kommer att hinna med ca.50 spelplatser från maj till augusti. Håll koll på våran spelplan här och när vi uppdaterar våra sociala medier. 

Publicerad
En fantastisk helg!
2023-02-05

Då var nypremiärhelgen gjord med Sandra! Så otroligt många som saknat våran fantastiska tjej på fronten! Vi är så glada och tacksamma för eran fina respons. Vemdalen var en varm och stämningsfull afton på fredag och 750! inlösta på Vemdalsskalet! Dagen efter fick vi glädjen att spela i vår hemmaregion då vi intog Bergeforsparken i Timrå. Vilket välkomnande ni gav Sandra och oss! Det kändes väldigt fint i hjärtat. Nu rullar Martineztåget på mot ständigt nya mål. Närmast väntar ett besök i Norge då vi spelar i Grorud utanför Oslo fredag 10 februari. Sen vänder vi skutan mot Borås och spelar i Parkhallen lördag 11 februari. Vi är så tacksamma till alla er som följer oss på våra strapatser. Vi stegar fram mot ett nytt Martinez album och kommer att släppa några spår allt eftersom under våren så håll utkik. 

Publicerad
Sandras comeback!
2023-01-31

Nu har Cicci gjort sin finalturnè med oss. Vi tackar för ett fantastiskt jobb under hela denna tid då Sandra varit föräldrarledig. Vi vill även tacka vår underbara publik som tagit Cicci till era hjärtan. Nu stundar Sandras premiär och vi är laddade till max! Starten blir fredag 3 februari i Vemdalen. Sedan gör vi en hemmaplans spelning på Bergeforsparken i Timrå lördag 4 februari. Därefter rullar det på som bilden visar. Vi jobbar med nya låtar och andra spännande projekt som ni kommer få ta del av under våren. På med stassen och dansa in värmen på någon av landets alla dansbanor! Kram från oss! 

Publicerad
God fortsättning!
2023-01-09

Nu har vi landat i 2023 och ser fram emot ett riktigt spännande år! Sandra kommer tillbaka och gör comeback i bandet i februari efter hennes mammaledighet. Nya låtar spelas in och vi har massor av äventyr att se fram emot tillsammans med er! Se vårt firande på Nyårsafton på nedanstående länk. Allt publiceras på Tanja Tommys Youtubekanal. Vill du prenumerera på den är det helt gratis. Ni får följa med på massor av resor som dom gör runt om i världen och naturligtvis många av Martinez alla strapatser!

Publicerad

Sidor