Nyheter

En fantastisk sommar!
2023-09-10

Vi summerar sommaren som gått och inser att vi fått uppleva en fantastisk turnèsommar. Trots att vädret inte alltid varit med oss i Sverige så har dansarenorna glimrat av glada dansare. Flera publikrekord lyckades vi slå och det tackar vi alla er som kom när vi spelat. Massor av roliga händelser har vi upplevt och en del vemodiga. Våra kollegor Jannez packade ihop och gjorde sin sista sommar. Jannez är ett väldigt kärt band och har alltid stått oss i Martinez nära. Vi har spelat otaliga gånger med dessa urtrevliga och suveräna Jämtlänningar genom åren. Det är ett band som bidragit väldigt mycket till vår bransch och skapat många speltillfällen för andra band genom att vara "lok" på många av dansgalorna som arrangerats i Jämtland med omnejd. Det blir ett stort hål för många när dom nu låtit dom sista tonerna klingat ut. Vi är tacksamma över alla gånger vi fått träffa på och spela med Jannez och önskar hela gänget all lycka med deras framtida projekt. Det nalkas en härlig höst nu och vi har tagit lite semester innan vi drar igång igen. Ni har väl koll på att vi börjar hösten i Spanien. Det blir tre speldagar på Moby Dick Marin i Torrevieja. 28-30 september befinner vi oss där. Vi ses nånstans under höstens alla spelningar!

Publicerad
Nu nalkas sommaren!
2023-05-08

Det blir många mil och många roliga upplevelser framöver! Vi laddar upp inför en fullmatad sommar med start 11 maj. Det känns fortfarande lite kylslaget i luften men sommaren kommer och även värmen. Vi har haft en otroligt fin vår med massor av trevliga spelningar och med Sandras återkomst känns allting komplett. Vi hoppas att ni hänger med på våra turer under denna sommar. Vi kommer att hinna med ca.50 spelplatser från maj till augusti. Håll koll på våran spelplan här och när vi uppdaterar våra sociala medier. 

Publicerad
En fantastisk helg!
2023-02-05

Då var nypremiärhelgen gjord med Sandra! Så otroligt många som saknat våran fantastiska tjej på fronten! Vi är så glada och tacksamma för eran fina respons. Vemdalen var en varm och stämningsfull afton på fredag och 750! inlösta på Vemdalsskalet! Dagen efter fick vi glädjen att spela i vår hemmaregion då vi intog Bergeforsparken i Timrå. Vilket välkomnande ni gav Sandra och oss! Det kändes väldigt fint i hjärtat. Nu rullar Martineztåget på mot ständigt nya mål. Närmast väntar ett besök i Norge då vi spelar i Grorud utanför Oslo fredag 10 februari. Sen vänder vi skutan mot Borås och spelar i Parkhallen lördag 11 februari. Vi är så tacksamma till alla er som följer oss på våra strapatser. Vi stegar fram mot ett nytt Martinez album och kommer att släppa några spår allt eftersom under våren så håll utkik. 

Publicerad
Sandras comeback!
2023-01-31

Nu har Cicci gjort sin finalturnè med oss. Vi tackar för ett fantastiskt jobb under hela denna tid då Sandra varit föräldrarledig. Vi vill även tacka vår underbara publik som tagit Cicci till era hjärtan. Nu stundar Sandras premiär och vi är laddade till max! Starten blir fredag 3 februari i Vemdalen. Sedan gör vi en hemmaplans spelning på Bergeforsparken i Timrå lördag 4 februari. Därefter rullar det på som bilden visar. Vi jobbar med nya låtar och andra spännande projekt som ni kommer få ta del av under våren. På med stassen och dansa in värmen på någon av landets alla dansbanor! Kram från oss! 

Publicerad
God fortsättning!
2023-01-09

Nu har vi landat i 2023 och ser fram emot ett riktigt spännande år! Sandra kommer tillbaka och gör comeback i bandet i februari efter hennes mammaledighet. Nya låtar spelas in och vi har massor av äventyr att se fram emot tillsammans med er! Se vårt firande på Nyårsafton på nedanstående länk. Allt publiceras på Tanja Tommys Youtubekanal. Vill du prenumerera på den är det helt gratis. Ni får följa med på massor av resor som dom gör runt om i världen och naturligtvis många av Martinez alla strapatser!

Publicerad
Det lackar mot jul!
2022-12-08

Vi rullar mot det sista detta år och snart kommer Tomten. Vi har många roliga kvällar att se fram emot. 10 december gästar vi Norge igen. Då spelar vi i Fethallen i Fetsund. Helgen efter får vi spela i hemmaregionen då vi besöker anrika Aveny i Sundsvall fredag 16 och lördag 17 december. Boka ett läckert julbord och dansa i dagarna två till oss. Gå in på Quality Hotel Sundsvalls sida och boka din biljett. 

Publicerad
Vilken sommar!
2022-08-28

Vilken härlig sommar vi har haft med massor av spännande spelningar och vi har fått möta vår publik efter detta långa uppehåll som ligger bakom oss. Många höjdpunkter har lagts i minnesboken. Cicci har gjort ett fantastiskt jobb när Sandra är barnledig! Nu har vi vår välbehövliga semester fram till 9 september då vi startar om i Norge. Vi kommer att gästa Mjösrock i Hamar som är ett väldigt trevligt evenemang. Hösten är välfylld med spelningar och vi ser fram emot alla möten med er ute i Sveriges avlånga land och även i Norge där vi kommer att turnera en del också. Nu ser vi fram emot en händelserik höst och tackar alla för en ljuvlig sommarturnè! 

Publicerad
Återstart!
2022-02-12

Nu är det snart dags att starta upp på nytt efter detta ofrivilliga turnèstopp. Med undantag för en kort öppning innan jul har vi inte fåttt träffa er vår härliga danspublik på nästan 2 år! Det känns som en evighet. Men nu är vi äntligen här och vi hoppas allt rullar på som vanligt nu. Vi är oerhört sugna på att få komma ut och spela och träffa alla er som väntat så tålmodigt. Spelplanen är uppdaterad fram till sista april. Gå in och pricka in datumen i kalendern så ses vi alldeles snart. Vi startar 18 februari i Kusmark och19 februari Ersboda sen avrundar vi helgen 20 februari i Indal utanför Sundsvall. Välkomna ut igen säger vi!

Publicerad
Vi laddar om!
2021-10-07

Nu är det snart dags att ge sig ut och träffa er alla igen! Vi har längtat att kunna säga att vi ska ut på turnè igen. Det känns nästan lite overkligt efter detta pandemi stopp.1,5 år har vi fått ivänta i depå. Vi kommer att starta upp på riktigt 18 och 19 oktober då vi kliver på Viking Cinderella för två kryssningar. Vi hoppas att ni alla vill hänga med oss då. Mycket har hänt under denna tid. Vi hann vinna en Grammis vilket var en enorm glädje och boost såklart! Så tacksamma över det! Som ni säkert vet är våran Sandra gravid och väntar en liten under december. Det känns både roligt och fantastiskt tycker vi alla! Under Sandras mammaledighet kommer vi att ha en vikarie och det tänkte vi presentera inom kort. Nu laddar vi om och ser fram emot att möta er någonstans i Sverige och även Norge innan det nya året.  

Publicerad
Grammisvinnare!
2021-06-05

Mitt i denna långdragna pandemi händer det saker som vi inte trodde var möjliga. Vi har precis kommit hem efter en omtumlande Grammisgala i Stockholm. Vi var otroligt hedrade och stolta över att ha blivit nominerade till detta prestigefyllda pris som är musiksveriges största! Vi VANN!!!! Vi är stolta glada och ödmjuka inför detta och tacksamma över er alla som följer oss och supportar i alla väder. Sen har vi ett otroligt sammansvetsat och underbart team runt omkring oss som alla får ta åt sig äran av denna Grammis. Pär på vårat skivbolag Atenzia och Henrik Sethsson som producerat albumet "Bubbelgum" och bidragit med låtar och härlig energi. Vårat management med Monica och Cattis i spetsen på LS tonart. Christer och Kent på Artistkontoret. Våra nära och kära som låter oss följa våran dröm. Ny musik är på gång så håll utkik och fler äventyr inom kort kommer. Håll i och håll ut och ta hand om varandra så klingar snart detta virus ut. Kärlek från oss!

Publicerad

Sidor